Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

Kedvezmények

Tartalomjegyzék
Kedvezmények
2. oldal
3. oldal
Minden oldal

1. Euro Discount Club

euro

Nálunk az Euro Discount Club tagjai az itt feltüntetett kedvezményekben részesülnek.

Bővebb információért, kiemelt klubkártyák megtekintéséért, kattintson az alábbi linkre:
www.cardsolutions.eu/referenciak

 


2. LYONESS pénzvisszatérítés

 

lyoness

lyoness
A Lyoness egy független, nemzetközi vásárlói közösség, amit egy olyan, több ágazatra kiterjedő, nemzetközi ügyfélkártya egyesít, amely révén a Lyoness ügyfelek a "Pénzvisszatérítés minden vásárlás után" előnyüket érvényesítik.

 

A Lyoness termékpartnereknél a CashbackCard-dal történő minden egyes vásárlásnál pénzvisszatérítés történik az Ön számlájára.
 Egy vállalkozás eredményessége és jövője mindig a kiváló ötletből, a tiszta jövőképből és
a megfelelő filozófiából áll össze.

Több idő az élet dolgaira
Pénzügyi függetlenség
Kiegészítő jövedelem
Európa legtöbbet használt ügyfélkártyája
A legnagyobb nemzetközi kereskedelmi és ügyfélhálózat

1% azonnali visszatérítés

lyonessA Lyoness-nél minden Lyoness termékpartnernél történt vásárláskor készpénzt kap vissz a számlájára. Többek között nálunk is!
1% azonnali visszatérítés minden vásárlás után!

A személyes fogyasztási kiadásainak megfelelően mindez több tízezer forintot is jelenthet egy évben.


PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG!


lyonessA Lyoness a barátok, ismerősök ajánlásai által folyamatosan növekvő vásárlóközösség. Azzal, hogy Ön továbbajánlja a Lyoness-t ismerőseinek, az azonnali visszatérítése mellé a Lyoness hűség bonuszt is biztosítja. Ez azt jelenti, hogy minden vásárlás után, amit egy, az Ön által ajánlott Lyoness vásárló, vagy az ő barátai, bonyolítanak le, az elköltött pénzösszeg 0,5 %-át készpénzben a számlájára visszakapja. 

Figyelem! Ez nem piramis játék, sokkal összetettebb, itt nem kell a szokásait megváltoztatni, itt ugyan azt vásárolja, meg amit eddig is használt, csak most pénzt is kap vissza! Hát nem fantasztikus?

 

 A barátai fogyasztási kiadásainak megfelelően mindez több tízezer forintot is jelenthet Önnek egy évben. És ezt az összeget eddig is megkaphatta volna. Ne szalassza el a lehetőséget! Mi most ezt ingyen, sőt ajándékkal ajánljuk fel önnek!


A Lyoness CashbackCard


lyonessAz ingyenes regisztráció után két héten belül postán megkapja személyre szóló Lyoness CashbackCard-át. Mutassa fel a pénztárnál, ha Lyoness termékpartnernél vásárol és készpénzt kap vissza a számlájára. Regisztráljon nálunk, még ma, és 3000 Ft értékű könyvcsomagot is kap, hogy mélyebben tanulmányozni tudja ezt a remek üzleti lehetőséget. Miközben már élvezheti a kedvezmények előnyeit.

A Lyoness CashbackCard nem csak egy eszköz, hogy hozzájusson a Lyoness előnyeihez, hanem annak a szimbóluma, hogy a 450.000 ügyfél Európa szerte össze van kötve egymással.

Keressen fel bennünket, egy személyes találkozó ereéig!

E-mail írása


Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Jelzetek

 

Kiváló gépparkkal várjuk szíves megrendeléseiket, széles körben, dekorációs, nyomdaipari, és grafikai munkákkal kapcsolatban. tovább…

 

jelzet_.jpg
 

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu