Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

Járműdekoráció

Szeretné autóját, céges járművét reklám célokra hasznosítani? Igen, ez remek ötlet, hiszen ez a cégreklámozásnak a legelterjedtebb és legpraktikusabb változata, a folyamatosan mozgó reklám.

cardecor.jpgAmennyiben csak néhány fontos információt (cégnév, telefonszám, webcím, email cím, tevékenységi kör) szeretne feltüntetni a vágott fóliát ajánljuk, melynek számos szín és élettartam konstrukciója áll rendelkezésükre. Ha ez nem elegendő és teljes figyelem felkeltést szeretne termékfotókkal, motívumokkal akkor teljesen beborítjuk autóját. Számos 3D autófólia megtalálható kínálatunkban, melyeknek használata mindig attól függ, hogy milyen időtartamra dekoráljuk a járművet. Itt kell megemlíteni hogy a legtartósabb eljárás, a vágott dekoráció, nem pedig az autócsomagolás. Hiszen a vágott dekoráció anyagában színezett a 3D grafikák viszont, többnyire nyomtatottak, és a vékony festék réteg hamar kifakul, tönkre megy, és a hő kezelt öntött fólia is hamar szétpattan a gömbölyded kasznin.

Folyamatos képzéseken veszünk részt, hogy az újabb fóliák és technológiák elsajátításában naprakészek legyünk. És megrendelőinknek a legjobbakat tudjuk biztosítani mind kivitelezésben és mind anyagban. Fólia dekoráció után a frissen elkészült autó bármelyik felhelyezési eljárás esetén, buborékos, gyűrött hatást kelt, de mindez 2-3 hét elteltével kisimul, és tükörsimává válik a kasznin. Ezt dekoráció előtt érdemes megjegyezni, és elfogadni. Amennyiben a gyűrődés, ráncolódás mégis fenn áll, akkor a kaszni 1-2 hónapon belül lehetett frissen festve, és a kipárolgó hígító sérti meg a fóliát, vagy annak ragasztó rétegét. Új autót nem dekorálunk (maximum fél éves), csak ha a megrendelő valóban ragaszkodik hozzá, de onnantól a megrendelő felelőssége a dekoráció milyensége!

Az általunk ajánlott legegyszerűbb ugyanakkor legpraktikusabb dekorációk egyike a mágnes fólia, amit megrendelőink akkor használnak, ha szükséges. Munkaidőben felteszik járművükre. A munka végeztével, egy mozdulattal eltávolítják, és máris privát autóként használhatják járművüket. Ezen eljárás gyakori használata, a magyar rendőrségnél, autósiskoláknál is elterjedt.

 

Referenciák
 


Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Ajándéktárgyak

Szeretné ismerőseit egy igazán személyre szóló ajándékkal meglepni? Olyannal, ami egyszeri, megismételhetetlen, és csak nekik szól? Itt megteheti! Ön csak eldönti, mit szeretne látni az egyedi ajándéktárgyon mi pedig azért vagyunk hogy mindezt kézzel foghatóvá tegyük. tovább…


 ajandek_.jpg

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu