Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

Ajándéktárgyak

Szeretné ismerőseit egy igazán személyre szóló ajándékkal meglepni? Olyannal, ami egyszeri, megismételhetetlen, és csak nekik szól? Itt megteheti! Ön csak eldönti, mit szeretne látni az egyedi ajándéktárgyon mi pedig azért vagyunk hogy mindezt kézzel foghatóvá tegyük. tovább…


 ajandek_.jpg


Gyanta matricák

gyantaSokféle elnevezés létezik: 3D matrica, dombormatrica, műgyantás matrica, crystal labels, gyantás embléma, bubble labels, domaing technológia... Viszont a végeredmény ugyanaz! Népszerűségének köszönhetően a műgyanta-bevonatú matrica egyre jobban terjed a magyar piacon is. Számtalan felhasználási lehetősége van: autókereskedés, bútorgyártás, műszaki cikkek, elektronikai kisgépek, reklámipar, iroda- számítástechnika, szaniter áruk, kommunikációs berendezések, sporteszközök, reklámtárgyak, stb... Felmerülhet bennünk, hogy "Miért lenne erre szükségünk?"
Nos, két fő indokot tudunk felhozni: 

  • esztétika vagyis design
  • védelem

 

gyanta


Mekkora méretben lehet egy-egy ilyen matricát elkészíteni? A maximum méret egy átmérőben 5 cm. Azért mert ez az eljárás a felületen elterül és az 5 cm-nél nagyobb átmérő közepén már a gyanta réteg önmagába roskad, és az nem esztétikus. Ezért tényleg csak kicsi esztétikus matricákat ajánlatos belőlük készíttetni.

A gyanta alkalmazható sokféle, nem porózus anyagon pl.: műanyagok, fém, üveg és fa.

Hogyan alkalmazható, hogy éri meg nekem a legjobban?

Az alap egy poliészter, vinyl vagy papír alapú ragadós címke, nyomtatva és megfelelő alakra és méretre vágva. Széles körű reklám és bemutató termék bevonható, jelölhető: jelvény, kulcstartó, toll, bőrdíszműáru stb. Ezen termékek elősegítik a cég, márka, termék vagy szolgáltatás professzionális megjelenítését.

 

Webáruházban kapható termékeink

Referenciák
 


Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Járműdekoráció

 

Szeretné autóját, céges járművét reklám célokra hasznosítani? Igen, ez remek ötlet, hiszen ez a cégreklámozásnak a legelterjedtebb és legpraktikusabb változata, a folyamatosan mozgó reklám. tovább…

 

autodekor_.jpg

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu