Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

Ajándéktárgyak

Szeretné ismerőseit egy igazán személyre szóló ajándékkal meglepni? Olyannal, ami egyszeri, megismételhetetlen, és csak nekik szól? Itt megteheti! Ön csak eldönti, mit szeretne látni az egyedi ajándéktárgyon mi pedig azért vagyunk hogy mindezt kézzel foghatóvá tegyük. tovább…


 ajandek_.jpg


Grafika

12.jpgA grafikai munkát sokan úgy értékelik hogy egy könnyed számítógépes munka, pedig korántsem így van. Sok éves tanulás, nyomdai typográfia, gép-, munkafolyamat ismeret az alapköve, és csak ezután következik a gyakorlat.

Feleségem, 2003 óta gyakorlatilag minden létező tárgyra készített már grafikát a nyomtatott papírtól kezdve a mini pen-drive-ig. Szinte mindenféle nyomot hagyó, nyomtatási-, karcolási-, dombor technológiával. Mindegyikre külön-külön grafikai előkészítés szükséges, és megfontolt anyagválasztás már a munka elkezdése előtt. Mindent összevetve a grafikai munka az indulópontja egy reklám dekor végrehajtásának. Ez a dekor- és a nyomdai munka termelésirányítása.

Ebből adódóan ha Ön vagy cége úgy érzi hogy szakszerű nyomdai, dekorációs, előkészítést kíván, állok rendelkezésére!

Egy cég számára elengedhetetlen az állandó megújulás, az a tény hogy mindig megismerje a visszatérő, állandó megrendelői, üzleti köre. És mégis versenyképes esztétikus képet alkosson, alakítson ki magáról. Én vállalom azt, hogy az Ön cége, egyéniségét, ízlését visszaadja, és minden téren, a prospektustól, az irodáján át, a honlapig egy egységes szín és formavilágot láthasson a kedves munkatársa, megrendelője, alvállalkozója, mellyel komolyságot, megbízhatóságot, összeszedettséget sugároz a külvilág felé. Bízza rám cégének design tervezetét! Állok rendelkezésére, hogy cégem felépíthesse az ön elképzelt világát.

Vágható, gravírozható, nyomtatható:

  • Céges-design (hogy egyedi legyen a levélpapírtól kezdve a honlapjáig)
  • címerek
  • névjegykártyák
  • újságok
  • prospektusok
  • jelvény-, kitűző készítés
  • bélyegző készítés akár 1 órán belül
  • és még sorolhatnám azt a rengeteg terméket amivel a honlap további részében még garantáltan fog találkozni.

Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Meghívók gyártása

Esküvőkre, ballagásra, osztálytalálkozókra, arany, ezüst, bronz lakodalmakra, céges rendezvényekre egyedi grafikákkal ellátott exclusive külsejű meghívókat ajánlunk.

Legyen az a pillanat tökéletes, amit egy szép meghívóval, mely az Ön egyéniségét tükrözi, megkoronázhat.
tovább…

 

meghivok_.jpg
 

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu