Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

GLS Hungary - a felkészült partner

Tartalomjegyzék
GLS Hungary - a felkészült partner
Tevékenység - Technológia
Az anyacéggel való kapcsolat
Minden oldal

Csomag belföldön bárhova, garantáltan másnapra...

 

gls csomagpont


A GLS Csomagküldő szolgálat működése:

A GLS General Logistics Systems – európai cég, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. A GLS 36 európai országra kiterjedő csomagdisztribúciós rendszert működtet, részben saját tulajdonú, részben partner cégek útján. A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz.

A GLS Hungary az időgarantált – 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) – csomagszállításra koncentrál, – amennyiben a küldeni kívánt csomagot minden munkanap a csomagpontokhoz leadják délután 14 óráig, csak ebben az esetben garantált a belföldi 24 órás szállítás – belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az érték növelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak.

A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.

Mi is az a CSOMGPONT?

A csomagpont az egy kijelölt üzlet – partner cég –, melynek fő tevékenysége nem egyezik meg a GLS General Logistics Systems cég tevékenységével, de vállalja hogy a kézbesíteni kívánt csomagot szakszerűen, és pontosan tárolva eljuttatja a GLS General Logistics Systems rendszeréhez, úgy hogy a feladó és a címzett maradéktalanul élvezhesse a GLS General Logistics Systems cég által nyújtott lehetőségeket.

További információ: http://www.gls-hungary.com

 
Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Jelzetek

 

Kiváló gépparkkal várjuk szíves megrendeléseiket, széles körben, dekorációs, nyomdaipari, és grafikai munkákkal kapcsolatban. tovább…

 

jelzet_.jpg
 

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu