Nyomdászat - Grafika - Dekoráció
Teljes körű reklám, Önnek és Cégének!

daburan logo

Bélyegzők

 

Sokoldalú bélyegzők könnyed és modern formatervezéssel mindennapi használatra. Jó árban és szép színekben kapható megbízható termékek, melyek kiváló lenyomatokat adnak újra, újra és újra... tovább…

 

belyegzok 


Arculattervezés

draw_.jpgHogyan jelenik meg most a cége a vevők felé? Van professzionális céges logója? Milyen a névjegykártyája, a gyorsnyomdában tervezték, vagy a marketing kommunikációjának szempontjai is szerepet játszottak az arculattervezésben?
 

 

  • Ha van céges arculata, az a célcsoportnak lett kialakítva?
  • Vagy arculata inkább elriasztja a vásárlóit, ügyfeleit?
  • Vagy ha nincs semmi, akkor arról mit gondolnak a vevői?

 

Ha egységesíteni szeretné céges imázsát, ha professzionális megjelenést szeretne, akkor szükséges a cége egységes arculatát megalkotni, megtervezni. 

Hogyan működik nálunk az arculattervezés?
Egy arculat kialakítása 3 dologból áll össze. Üzleti koncepcióból, marketing stratégiából és legvégül grafikai tervezésből. Hisz az arculattervezés elsősorban nem grafikai munka, hanem egy olyan kommunikációs műfaj, amelyet hosszú időre készít az ember, amely jelenősen befolyásolja az üzleti sikert.

Érzelmekre hatni a látványon keresztül lehet! Felfigyelt már arra, hogy a motivációhoz az érzelmekre kell hatni? A látvány, az egységesség, az esztétikum ebben nagy szerepet játszik. Például, észrevette már magán, hogy szívesebben vásárol olyan szakácskönyvet, amelyben képek is vannak, mint amelyben nincsenek? Ennek egyszerű magyarázata van: az étel látványa felkelti a vágyat, és megkívánja az ételt. Szinte érzi az ízét a szájában, az illatát az orrában. Már motiválva is van, hogy bármi áron is, de hozzájusson az ételhez, illetve először a szépen illusztrált szakácskönyvhöz.

Egy társaságnál is így működik ez, melynél ezt a motivációt az egységes arculat váltja ki a szemlélőből. Az embléma, logó, igényesen megszerkesztett weboldal, névjegykártya, levélpapír, egységes céges arculat együtt, olyan, mint egy szépen illusztrált szakácskönyv; bizalmat ébreszt a partnereiben, és láthatóvá teszi társaságának filozófiáját.

Egy professzionálisan megtervezett arculat nem egyszeri kiadás, amely többet hoz anyagi téren, hírnévben, kapcsolatokban, mint amennyi költséget és időt ráfordított.
 

 

 


Kosár tartalma:

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.


helykitölt

Rendszám keret feliratozás

 

Névjegykártyája legyen akár a rendszámtábla-keretén.

Szerelje fel stílusosan és meggyőzően járműparkjának rendszámtábla kereteit vagy akár az ügyfelei számára fenntartott parkolóhelyeket jelző táblákat.
tovább…

 

rendszamkeret2_.jpg

4031 Debrecen, István út. 149. „L” épület, Telefon: +36 52/784-011, +36 30/507-3058
Honlapot készítette: Honlapsziget.hu